tirsdag den 19. juni 2012

Socialisering

Som nævnt tidligere er en stor del af arbejdet her socialisering. Hvilket betyder brug tid med mennesker og hav det sjovt, godt og rart. Det lyder ikke hårdt, og jeg vil da også indrømme at det er det heller ikke. Selvom jeg selvfølgelig også har brug for at trække stikket ud nogen gange og bare lige være. Men her kommer lidt billeder fra, hvad vi har lavet:

Spiller Bonanza...

Har fået cykler, så nu kan vi komme hurtigere rundt!! :) Selvom vi nogle gange må trække dem, da vejarbejde skaber kaos...

Hænge ud og lave ingenting..

Lege frisør

Bruge en eftermiddag med mødre som snakker serbisk...

Tage i byen :)

Se fodbold.. og så må man jo bruge, hvad der er, og det norske flag ligner da det danske...

Min ynglinngs: Spise pandekager!!!

Tage på stranden :D


Nogen gange kan man i slutningen af en dag tænke, om det overhovedet har gjort nogen forskel. Vi har måske bare spillet nogle spil, eller set en film eller hvad det nu kan være. Måske har vi faktisk ikke rigtig haft så mange aftaler. Og det er måske heller ikke hvert minut eller hver en time der gør en forskel. Men bare det at være her, og at være til rådighed giver mening. Folk ved at de altid kan skrive, og at vi næsten altid har tid til dem. De ved at vi er kommet her kun for deres skyld. Vi har ikke en masse andre vigtige ting at se til. Vi er her bare. Og vi må stole på at det er Gud der arbejder, og ham der gør en forskel. Ikke os. Det bliver jeg nødt til at huske mig selv på, på de dage hvor der måske ikke er sket så meget, eller det der er sket virker ligegyldigt!